2017-01-28

Basura Ne İyi Gelir?


Basura ne iyi gelir

Basura ne iyi gelir yazısında basura iyi gelen yiyecekler,bitkiler ve basura kesin çözüm olan bitkisel tedavi yöntemini paylaşıyoruz.

Basura ne iyi gelir? sorusuna cevap aramaya başlamadan önce basurun oluşumuna neden olan sebepleri irdelemekte fayda var.

Basurun en çok görünen belirtilerinden biri hiç şüphesiz ki kabızlık olsa da buna bağlı olarak beslenme alışkanlığı, iş hayatındaki yoğun stres,hareketsiz yaşam ve genetik, hamilelik, vs. gibi özel durumlar da basur oluşumunda önemli sebeplerdir.

Basura ne iyi gelir sorusuna cevap arayan basur hastaları Hemoroide kesin çözüm olduğunu iddia eden pek çok yöntemle karşılaşırlar.Denize düşen yılana sarılır misali, basura çare olacak her duyduğu yöntemi dener hatta uygular.

Basur ağrısına ne iyi gelir?

Şayet basur ağrısından sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız bu yazıyı sonuna kadar okuyunuz!

Basur memesi şişliği nasıl iner? İlk olarak yapılacak işlem basur memeleri dışarıda ise bunları mutlaka içeri ittirmeniz gerekir.Dışarda kalan basur memeleri kuruyarak ağrının dahada artmasına sebep olur.Bunun için yapılması gereken şey parmağınıza bir miktar vazelin yada zeytin yağı alarak ve bolca sürerek dışarı çıkmış olan basur memelerini yavaş yavaş içeri ittirin.Bu yapmış olduğumuz işlem basur ağrısına iyi gelir ve memeler dışarda kalarak kuruma yapmaz.

Basura sıcak su iyi gelirmi? Evet bunun için tuvalet sonrası çıkan basur memelerini sıcak suyla ıslattığınız bir kağıt havlu yada peçete yardımıyla yavaş yavaş zorlamadan içeriye ittirin.Birazda vazelin kullanırsanız iyi olur.Peçeteyi sürekli sıcak suyla ıslatın ki sıcaklığını korusun memelerin çoğu içeri girdikten sonra (bu 4-5 dk sürüyor) bir yada iki saat memeler tamamen girene kadar ayakta gezmeyin oturun.En azından  basur memeleri dışarda kalıp kurumadığı için ağrısı sızısı olmaz.Bu şekilde basur ağrısı geçer.

Tabiki bu tam bir tedavi değil,bu şekilde çekmiş olduğunuz basur ağrısı geçer. Yazımızın sonunda basurdan tamamen kurtulacağınız bitkisel basur tedavi yöntemini açıklayacağız.Ama ilk olarak memeler dışarda ise belirttiğimiz şekilde bunların kuruyup ağrı yapmaması için ittirin.

Basur Belirtilerini Hafifletmek İçin Öneriler

Basur ağrısından kurtulmak için doktorunuzun verdiği basur haplarını yada basur kremleri sürerek rahatlama sağlayabilirsiniz.

Basura iyi gelen kremler nelerdir? Basura iyi gelen krem ve kremler hepsi birbirinden farkı olmayan geçici olarak rahatlama sağlayan ağrı kesicidirler.Sürülen bölgedeki semptomları uyuşturarak geçici olarak ağrıyı azaltırlar.Bunun için herhangi bir basur kremi kullanabilirsiniz.
Fakat daha öncesinde bu tür ürünler hakkında yazının devamında kısaca bilgi vereceğiz.


Basura ne sürülür?


Basur hapları, fitilleri ve basur kremleri sadece geçici bir rahatlama sağlamaktadır.Yani hepsi ağrı kesici özelliklerinden dolayı basur ağrısını geçici bir süre engeller.Basura sürülen kremin etkisi geçtikten hemen sonra o dayanılmaz acılar tekrar nükseder.

Sarımsak basura iyi gelirmi?


Bununla beraber bazı kulaktan dolma bilgilerle basura sarımsak sürmek iyi gelir düşüncesi ile basura sarımsak sürmeninde basura iyi geldiği söylenmektedir.
Her ne kadar basura sarımsak sürmek iyi gelse de,bu uygulama gerçekten çok acı veren bir yöntemdir.Ayrıca buna aylarca devam etmeniz gerekir.
Bu yüzden yazımızın sonunda size açıklayacağımız basur bitkisel tedavi yöntemi ile acısız ağrısız basura kesin çözüm bulabilirsiniz.

Hemoroide Ne İyi Gelir?


Basura ne iyi gelir sorusuna, çözüm arayışında olan binlerce hemoroid hastasına, basur tedavisi için krem, fitil,hap gibi ilaç tedavisi ve en sonunda da ameliyat gibi yöntemler tavsiye edilmektedir.Çözümün ise ancak uzun süren ilaç tedavisi ile mümkün olduğu lanse edilmekte.
Yukardada bahsettiğimiz gibi bunlar sadece geçici olarak rahatlama sağladığından dolayı malesef basura kesin çözüm olmamaktadır.

Günümüzde artık herkes tarafından bilinen ve saklanılan gerçeklerden biri de piyasaya bulunan basura çare diyerek satılan ilaçlarının tümü,sadece semptomları geçici bir süre yatıştırdığı gerçeğidir.

Yani bu tür ürünler basur sorununu kökten çözmüyor, sadece ağrılarınızı geçici olarak dindiriyor.Dolayısı ile tekrar basur ağrıları ortaya çıktığında yine bu ilaçlara muhtaç kalınıyor.

Şayet ilaç sektöründe basura kesin çözüm olacak bir ilaç geliştirmiş olunsaydı, bugün ilaç sektöründe, milyonlarca dolarlık bu çarklar dönmez ve basuru olanlar tekrar ilaç almaya gerek duymazlardı herhalde.

Basur Nasıl Geçer? Basura Kesin Çözüm Nedir?


Basur yani hemoroid, insanoğlunun varoşundan sonra yüzyıllardan beridir var olan bir hastalıktır.Eskiden beridir halk arasında Mayasıl olarak da bilinen basur için bitkisel tedaviler uygulamışlar ve bu şekilde insanlar basura çare bularak kurtulmuşlardır.


Basura Bitkisel Çözüm


Evet basura ne iyi gelir sorusunun tek cevabı hiç şüphesiz basur bitkisel tedavi yöntemidir.Yüzyıllardan beri insanların kullandığı Basur bitkisel tedavi ile hem doğal yollarla
Basura bitkisel çözümbasurdan kurtulunur, hemde hiç bir yan etkisi bulunmaz.

Üstelik basura evde çözüm olan bitkisel tedavi ile doktora gitmeden evde kendiniz kolayca uygulayabilirsiniz.Pek çok kişinin basur için doktora gitmeye çekindiği bir gerçek..

Bu yüzden basura ne iyi gelir evde basur tadavisi nasıl yapılır? diyorsanız, bizde size buraya kadar sıkılmadan okuduğunuz için basura kesin çözüm olan bitkisel basur tedavisini açıklıyoruz.

Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucu basura ne iyi gelir sorusuna aradığımız yanıt bulundu!.Çözüm Hemoroid Tedavisi 7 Gün Yöntemi'nde...

Hemoroid tedavisinde bir devrim niteliği taşıyan
7 Gün Yöntemi, Amerika´da yaşayan Alternatif tıp olarak bilinen,bitkisel  tedavi uzmanı Lennox Ersaw tarafından uzun gözlem ve araştırmalar sonucunda ortaya çıktı.
Basur hastalarına şifa bulmasıyla da ün kazandı.

Amerika, Almanya ve tüm Dünyada´da binlerce basurlu hastanın derdine derman olan 7 Gün Yöntemini uygulayarak bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde basurdan tamamen kurtulabilirsiniz.

Basur ne iyi gelir sorusuna verilecek en etkili cevap,tek ve kesin çözüm "Hemoroid Tedavisi 7 Gün Yöntemi"dir.
Tabi her zaman olduğu gibi sebebine yapışmalı ve şifayı verenin Yüce Yaratıcı olduğu unutulmamalı.

Hemoroid Tedavisi 7 Gün Yöntemi hakkında detaylı bilgi almak için burayı tıklayın.