2012-01-20

Basura ne iyi gelir Basur nasıl geçer?

Basura Ne İyi Gelir-Basurdan bir hafta gibi en kısa zamanda kurtulacağınız bitkisel tedavi yöntemini paylaşıyoruz.En etkili yöntem burada.

7 Günde Hemoroid Tedavisi yönteminin mucidi olan Jessicsa Wright Amerika'da yaşayan bitkisel şifalar uzmanıdır.
Basura ne iyi gelir sorusunun cevabını bulmak için doğal yollardan bitkisel basur tedavisi için araştırmalar yaptı.Daha sonra özel bir kaynak halinde bulguları birleştiren Jessicsa Wright, araştırmalarının sonucunda yaptığı yüzlerce deneylerde başarılı sonuçlar aldı.

Jessicsa Wright´in kaleminden sizler için söylediklerini aktarıyoruz…
Sevgili okuyucular…
Sizlere basurlarınızdan doğal yöntemlerle sonsuza dek kurtulmanın yolunu bu kitapta göstereceğim.Hemoroid Tedavisi 7 Gün yöntemi sayesinde yüzlerce basur hastam şifa buldu ve kitapta verdiğim bilgiler sayesinde bir daha hemoroide yakalanmadılar.

Sizde Amerika'daki hastalarım gibi birkaç gün içerisinde basura ne iyi gelir sorusuna cevap bularak en kısa sürede basurlarınızdan kurtulabilirsiniz.
Yıllarca bu konunun üzerinde durup araştırdım ve bu zaman zarfı içerisinde öğrendiklerimi Amerika'daki Türk dostlarımlada paylaştım ve onların tavsiyesi üzerine sizler için kitabımı Türkçe ye çevirdim. Umarım değerli Türk halkınada bu problemden kurtulmaları için yardımcı olabilirim.

Eskiden aynı dertten bende muzdariptim. Üçüncü derecede hemoroidim vardı, halk ağzında dış hemoroid basur olarak da bilinir.
  • Basurun ne kadar acı ve rahatsızlık verebileceğini biliyorum.
  • Bisiklet sürmek ve oturmak gibi günlük olağan aktivitelerin nasıl bir işkence hali aldığını yaşamış biriyim.
  • Doktor  ziyaretlerinin ne kadar utanç verici bir durum olduğunu bilen biriydim.
  • Her seferinde bir umutla yeni bir krem sürmenin veya sürekli değişen doktor reçeteleri denemin ve bunların hiçbir olumlu etkisini görmemenin ne kadar hayal kırıcı olduğunu biliyorum.
  • En kötüsü ameliyat korkusunu ve sonrasının ıstırablı olabileceğini hatırlıyorum.
Bu kitap aracılığıyla sizlere hemoroid sorununuzu çözmeye, özgüveninizin geri gelmesine yardımcı olmak istiyorum…
Basur nasıl geçer
Basura ne iyi gelir
Hemoroid yani Basur nedir?
Hemoroidler, insan oğlunun ilk ayağı üzerinde durma özelliği kazanmasından beri dert olan bir hastalıktır.
1975 yılında Thomson tarafından tanımlanan ve günümüzde kalın submukoza, elastik bağ dokusu düz kas(Treitz kası) ve damarsal yapıları içeren bir yastıkçık yapısının esnekliğini değişik nedenlerle kaybetmesinden dolayı aşağı sarkması, şişerek aşağı inmesi ve kanaması olarak kabul etmekteyiz.
Hemoroidler temel olarak iç ve dış hemoroid olarak ikiye ayrılırlar. Basur rahatsızlığı her insan başına gelebilecek bir rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığın en sık görünen sebebi ise kabızlıktır (tıkanma). Tuvalet ihtiyacı esnasında hemoroide daha fazla baskı uygulanır. Bu kaşıntıyla birlikte iltihap ve şişmeye neden olur.
Tuvalet ihtiyacı sırasındaki bu gerilme tek hemoroid oluşum sebebi değildir. Hamilelik sırasındada hemoroide baskı uygulanır. Fazla bilinmeyen sebeplerden biride kötü olan yemek alışkanlıklarıdır. Yağlı ve fazla şekerli besinler sadece kilo almanıza sebep olmaz. Damarlarda güç ve yük kapasitesini kaybeder. Daha basit olarak: abur cubur yemek veya demir maddesi düşük besinlerle beslenen insanlar daha fazla basur oluyor.
İç veya dış hemoroid fark etmeksizin mümkün olduğu derecede hızlı bir şekilde tedaviye başlamalısınız. Daha fazla beklemek için bir sebep yok. Ne kadar fazla beklerseniz, o kadar fazla basurunuz kötüye gidecektir. Erken önlemle tedaviye başlayarak olası bir ameliyatı önleyebilirsiniz.
Hemoroid olduğunuzu nereden anlarsınız?
Aşağıda belirtilen bir veya birkaç belirti üzerinizde varsa yüksek ihtimalle sizde hemoroidlisiniz. Ne kadar erken teşhis koyabilirseniz o kadar iyidir sizin için.
  • Tuvalet ihtiyacı sırasında kanama 
  • Sürekli kaşınma ve anal bölgesinde oluşan kızarıklık
  • Ele gelen şişlik
  • İdrarı tutmakta problem yaşamak
  • Oturma, bisiklete binme, yürüme gibi basit aktivitelerde sorun ve acı hissi.
  • Anüs bölgesinde basınç hissi
Basur nasıl geçer
Basura ne iyi gelir
Neredeyse tüm ilaçlar neden hemoroide karşı bu kadar etkisiz?
Uzman Jessicsa Wright araştırmalara başlamadan önce uzun uzadıya doktorların tavsiye ettiği tüm tedavi yöntemlerinin neden bu kadar etkisiz kaldığını düşünerek yola koyuldu.

En pahalı kremleri, ilaçları ve tedavi yöntemlerini deneyen Jan, bunların sadece geçici bir rahatlama verdiğini gözlemledi.

Daha sonra ağrılar yine nüksetti ve Jan sürekli olarak eczaneden yine geçici rahatlama için bu ürünleri almak zorunda kaldı.

Alışılagelen tedavi metotları sadece ağrıları ve semptomları yatıştırıyor. Hiçbiri hemoroid sorununu kökten çözmüyor.
İşte basur hakkındaki gerçekler
Yukarıda değindiğimiz gibi ağrılar anal bölgesinde iltihaplanmış ve şişmiş damarlar sonucunda meydana gelir. Tuvalet ihtiyacı sırasındaki sürtünme ve gerilme anal bölgesini dışa sıkıştırır. Kaşınma ve kanama kaçınılmazdır ve süreç çok sancılıdır.
Ama asıl problem şurada
Uygulanan tedavi metotlarının hiçbiri şişmiş olan damarları normal ebadına küçültemiyor.
Yalnızca ağrıyan semptomlara konsantre olur. Kısa süreliğine de iyi bir çözüm sayılabilir (şayet bir getirisi olacaksa). Yalnız hemoroid damarlarını küçültmeye yönelik bir yöntem izlemek yerine geçici olarak ağrıları dindirmek istiyorsanız sürekli olarak kremler ve ilaçlar satın almaya devam etmek zorunda kalacaksınız.

Peki Basura Ne İyi Gelir?


Ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok. Hemoroidinizi tedavi etmenin ve ondan sonsuza dek kurtulmanın bir yolu var. Doğal yöntemleri evde uygulayacak, pahalı ilaçlara gerek duymayacaksınız.

"Basura ne iyi gelir" gibi aramalardan bu günden itibaren kurtulacak ve basurunuza son vereceksiniz. Garanti ediyorum.

Uzun zaman bende bu dertten muzdariptim ve bu alanda uzun süre bilgiler topladım. Bir hayli kaynak bulup okudum veya hepsini uyguladım. Sıkı araştırmalar ve doktorlarla yaptığımız görüşmeler neticesinde aradığımız çözümün bu olduğunu keşfettik, işte "7 Günde Hemoroid Problemine Son" kitabım bu şekilde oluştu.
basur 7 gün yöntemi
7 günde basur tedavisi
Kitabı aldığınızda öncelikle hemoroid ile ilgili bilmeniz gereken bir çok sorunun cevabını bulabileceksiniz. Ardından anlattığım doğal yöntemleri uygulamaya başladığınızda 7 gün içinde etkisini görmeye başlayacaksınız.
Anlatılan doğal yöntemleri uygularken önerilen beslenme alışkanlığına bir süre dikkat etmeniz rahatsızlıktan kalıcı olarak kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

7 Günde Hemoroid Tedavisi Kitabı Ne Değildir?
  • Yeni bir ilaç veya krem değildir.
  • Bir gıda takviyesi veya madde değildir.
  • İçi boş bilgiler veren bir kaynak değildir.
  • Tıbbi bir müdahale (ameliyat) yöntemi değildir.
Kitabımda anlattığım yöntemleri hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Kesin olarak ağrılarınız yatışacak, varsa kanamalarınız duracak ve hemoroid oluşumunu ilk 2 gün içinde yavaşlatıp daha sonra durdurabileceksiniz.
Böylece, tamamen evinizde kendiniz uygulayabileceğiniz  yöntemlerle bu rahatsızlığı sonlandırabileceksiniz.
%100 Doğal , eczane ve aktarlarda rahatlıkla bulunabilecek kaynaklarla, size öğreteceğim doğal  tedavi yöntemi, kolayca ve rahatlıkla uygulayabileceğiniz güvenilir yöntemlerdir.
Son Olarak;
Bu kitabı aldığınızda ve okuduğunuzda sizi şaşırtacak bazı bilgilerla karşılaşacaksınız. Bu bilgiler evinizde kolayca uygulayabileceğiniz ve etkisini 7. günden itibaren göstermeye başlayan yöntemlerdir. Uygulaması kolay ve basittir.

Piyasada yer alan bilgileri incelediğimde ve satılan ilaçları gördüğümde, gönül rahatlığıyla bu kitabı sizlerle paylaşabiliyorum. Ve iddia ediyorum, bir çok krem vb. üründen daha etkili ve kalıcı çözüm sunacaktır. 

Hemoroid Tedavisi 7 Gün Yöntemi dijital bir e-kitaptır ve PDF formatındadır. Ödeme yaptıktan hemen sonra bilgisayarınıza cep telefonunuza indirebileceksiniz ve okumaya hemen başlayabileceksiniz.Kitabı indirmek için burayı tıklayın.

Basur nasıl geçer   Basura ne iyi gelir   Basuru ne iyileştirir  Basur tedavisi

11 yorum:

  1. Bundan birkaç yıl kadar önce hemoroid ameliyatı oldum. Bu bana sadece acı vermekle kalmadı daha da kötüsü problemimi de çözemedi. Sadece bir yıl sonra tekrar basur çıktı ortaya ve öncekinden daha acı vericiydi bu sefer.

    Üç günde hemoroid tedavisi yönteminiz sayesinde hemoroid tedavim ağrısız bir şekilde oldu ve kısa zaman içerisinde basurumdan kurtuldum. Bu tek kelimeyle olağanüstüydü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e peki link olarak atabiliyormusun başka birine...

      Sil
  2. Basurdan korunma yollarını da bilmek önemli.

    YanıtlaSil
  3. verdiğiniz bilgiler için ne kadar teşekkür etsem azdır. özellikle basura ne iyi gelir diye arştırma yaparken sitenize rasladım iyiki denkgelmişim sağolun.bu tavsiye ettiğiniz kitaptaki metot basura çok iyi geldi nerdeyse kaybolmak üzere tekrar teşekkür

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz ahmet bey.Basurdan muzdarip olan kişilere yardımcı olabilmek bizleride çok mutlu ediyor inanın.

      Sil
  4. Basura ne iyi gelir sorunuzu ben cevaplayım.buna şahit olan bir müşterim, bir komşusunun Basur'dan çok ızdırap çektiğini bununla ilgili bir önerisinin olup olmadığını sordu. amca yarın yollarım diyerek vedalaştı. Ertesi gün küçük bir kavanozun içinde Çörek otu getirdi . Yemeklerden Önce Aç karnına bir yemek kaşığı içerek üzerine su içmesini tembihledi. Bende o müşterime komşusuna vermesi için yolladım.
    Bir gün sonra O Çörek otunu kullanan kişi sabah erkenden geldi, çok heyecanlı bir hali vardı. Ben kızacağını zannettim fakat o yıllardır bu Basurdan dertli olduğunu fakat denemediği şey kalmamasına rağmen iyileşemediğini söyledi. dün yolladığınız çörek otunu bir kez kullandım sabah kalktığımda patlamıştı diyerek sevincini belirti


    YanıtlaSil
  5. kitapla basur geçer mi hiç?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapla basur geçmez, kitaptaki yöntemi uygulayınca geçer anladığım kadarıyla :)

      Sil
  6. basur memesı cıktı çok acı çekıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusnuz saygılar.

    YanıtlaSil
  7. basur şişkinliğine ne iyi gelir

    YanıtlaSil
  8. hemoroit karın ağrısı yaparmı

    YanıtlaSil

Basura ne iyi gelir