2012-07-29

Basura iyi gelen yiyecekler

Basura iyi gelen yiyecekler
Basura iyi gelen yiyecekler
Basura iyi gelen yiyecekler-Bu sayfada basur ağrısına iyi gelen yiyecekler ve bitkileri sizlerle paylaşıyoruz.

Basur oluşumuna etki eden en önemli faktör hiç şüphesizki kabızlıktır.Bunun için basura iyi gelen yiyecekler mutlaka posa yönünden zengin olan lifli yiyecekler olmalıdır.

Basura iyi gelen yiyecekler ve bitkileri sırasıyla vermeden önce basura ne iyi gelir ilk önce bunu hatırlatma yapmakta fayda var.

Mesela tuvalette çeşitli nedenlerden (gazete, kitap, e-mail vb okuma, müzik dinleme) dolayı uzun süre kalmak kişinin farkında olmadan ıkınmasına yol açtığı için mutlaka bu alışkanlığının terkedilmesi gerekir. 
Bununla birlikte bol bol su için,kişişel tuvalet temizliğine dikkat edin ayrıca hamam sauna gibi sıcak yerlerde bulunmayın ve dar giysiler giyinmeyin.Basura iyi gelen lif yönünden zengin besinlerle (meyve, sebze, kepekli ekmek) dengeli beslenin.

Basura iyi gelen yiyecekler'in başında lifli besinlerle sebze, meyve ve kepekli un mamulleri beslenme en önemlisidir. Bunlar;
 Kepeli ekmek, yulaf ezmesi, keten, susam, sebze ve meyve (meyveyi kabuğu ile yemek gerekir)  Beyaz ekmek, çikolata, hamurlu yiyecekler, siyah çay ve kahveden uzak durulmalıdır.


Son olarak basurun iyileşmesinde posadan zengin beslenme, düzenli tuvalet alışkanlığının edinilmesi yani tuvalette uzun süre kalma alışkanlığından vazgeçilmesi ile basur şikayeti çoğunlukla kaybolur. 

Basura İyi Gelen Yiyecekler


Tüm bunlara rağmen basura iyi gelen yiyecekler ve bitkiler size bir fayda sağlamadı ise durumu düzeltilemeyenler için cerrahi girişim veya bitkisel basur tedavi yöntemi düşünülmelidir. 

Bizim tavsiyemiz ise ameliyattan ziyade son yıllarda yaygınlaşan basur için bitkisel bir tedavi yöntemi olan basur 7 gün tedavi yöntemidir.

Acısız ameliyatsız doğal bir yöntemle pekçok kişinin şifa bulması nedeniyle ve evde uygulanabilir olması nedeniyle 7 Gün Yöntemi tercih sebebi olmuştur.Bu yöntemle bir hafta gibi kısa bir sürede basurdan tamamen kurtulma imkanı sağlayabiliyorsunuz.

Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi buradaki yazımızdan öğrenebilirsiniz.




Basura iyi gelen yiyecekler ile ilgili aramalar; basura zararlı olan yiyecekler, basura iyi gelen şifalı bitkiler, basura iyi gelen kremler, basura ne iyi gelir, basura iyi gelen bitkiler, basura faydalı besinler, basura bitkisel tedavi, basur nedir, basurun en iyi tedavisi

12 yorum:

  1. Basur için pekço ürün denedim geçmedi birde bu üç adım yöntemini deneyelim bakalım nasıl olsa para iade garantiside veriyor

    YanıtlaSil
  2. basura iyi gelen yiyecekler ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Basura iyi gelen yiyecekler tüketin.Bunun yanısıra acili, mayali bilhassa kuru kirmizi pul biberden baharin patlican ve domatesten uzak
    durunuz. Oturdugunuz yer kesinlikle rutubetsiz ve sicak olmali, tuvaletten sonrada iyi kurulanmalısınız.

    YanıtlaSil
  4. basur beni deli etti hayattan kopardi beni ne yaptmsa gecmior

    YanıtlaSil
  5. KİTABA NDEN PARA VERİP ALAYIM Kİ VARSA ÇARESİ BURDA YAZIN OKUYUP BİLGİLENELİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doktora neden para veriyorsan onun için herhalde :)

      Sil
  6. basura engel olamııyom gecmıyo bır turlu

    YanıtlaSil
  7. igrenc bir hastalik daha 17 yasindayim ve bu hastalik bir turlu gecmiyorum beni herseyden kopardi dediklerinizi yaptim ama bir turlu gecmiyor

    YanıtlaSil
  8. Ah basür bizimde komşumuzun basr öyle büyümüşki aman aman ALLAH muhagaza etsin

    YanıtlaSil
  9. Bn yeni oldum cok kotu bisey

    YanıtlaSil
  10. Mayasıla ne iyi gelir lütfen yardımcı olun önerdiğiniz bu yöntem mayasıl için işe yararsa hemen uygulamayı düşünüyorum

    YanıtlaSil

Basura ne iyi gelir